torsdag 14 oktober 2010

Sjukstuga och virke till förbannelse...

Stackars Leo som blev påkörd av en bil igår ligger och snarkar på övervåningen i Hugos säng. Han överlevde mot alla odds men är rejält svullen i ansiktet. Nosen är täppt så en snarkande andning är enda sättet att dra i sig luft. Han har inte ätit en matbit utan bara leget och legat, vänt mödosamt på sig och sovit en stund. Han har varit ute o kissat iaf tack o lov.


När vi kom hem från Borgunda i morse så var Fillan hängig och det med all rätt. Den kraken hade hög feber, 40,3 o senare 40,6... Suck! Lite Butta o sen var hon lite piggare. Men vi vet inte riktigt vad som är felet. Antagligen så har hon influensa/förkyldning av nåt slag. Ingen snuva, hosta dock. Knepigt...


Sen var det jobb mellan 8.30-16. Efter det lastade vi ur virket vi hämta i morse och stack iväg o hämta de sista 30 brädorna. Nu har vi nog alla hemma, hurra!! (Tack o lov! Dom är svintunga!!!)Nu ska dom "bara" sågas och lackas två ggr. Lätt som en plätt! :) Håll tummarna för att vi kan hämta boxarna i morgon cokså som de lovat. (Den som ljuger , han suger... så det så!) Annars får vi köra på med det vi kan så länge. Hästarna har det bra på kollot o jag vill inte ha hem dom till denna sjukstugan förståss.



Imorgon är det fredag och lilla prinsessan kommer hem från Örebro. På kvällen ska vi på förlovningsmiddag - skitkul. Livet är allt bra kul ändå... men va köper man i förlovningspresent då?

Inga kommentarer: