onsdag 29 september 2010

Gäsp...
Oj, vad denna dag ter sig lång fast ändå inte. Okristligt tidigt, mitt i natten, kl 02.30 närmare bestämt gled pygamasen av. (Nä, snuskhummer! Inte på det sättet!) Vi hade tre brudar på övervåningen hos Clara som skulle transporteras till Landvetter. Vi samlades på skolgården, bytte barn denna gång íst för bokmärken, och tillsist hade vi rätt barn i vår bil. Resan till Landvetter gick strålande med mannen vid ratten och från baksätet vibrerade det adrenalin.Inte var dag som C flyger till Stuttgart, än mindre bor i en vilt främmande familj, men det var det minsta problemet sa hon.

Jag blev lätt avundssjuk när vi satt där i ankomsthallen och beskådade människor som kom in med div packning. En del med massor, andra lite mindre. Hmmm, undra vart dom där ska? Eller dom där....? Måste planera att resa någon stans snart igen. Längtar. Gärna med flyg så det blir lite längre än nästgårds.

När vi kom hem var det två hungriga hästar som ville ha lite uppmärksamhet. Visst! (zzzzz...) Men sen vips var det klart, rutinen tar vid. När vi hjäls åt blir det görbra.

Nu ska jag gå och baka en kaka som jag ska ta med mej till Therese i eftermiddag, vi ska nämligen äääääntligen träffas igen och det är så himla kul! Har hur mycket som helst att prata om nu när det gått länge sen sist.
Ikväll blir det födelsedagsparty hos pappa. Lite försenat men nu så blir det av också. Tänk vad man hinner en dag då man kliver upp 02.30...

Inga kommentarer: