måndag 11 juli 2011

Slappardag i bilder



Vi åkte till Sjötorpssjön idag. Maken, Lille H och jag. Lille H och jag tog oss vatten över huvudet när vi skulle lösa korsord. Men på fullaste allvar, krysset var för 10-12 åringar och var supersvårt så vi övergav det för ett "vuxenkryss" som visade sig vara 1000 gånger lättare. Dom måste ha höga förväntningar på kommande generation om de tror att det var ett lätt barnkryss. Fy fasen vad dom kommer att bli besvikna.



Därefter studerade vi kartan inför vår resa så småningom. Så ingående att jag betvivlar att vi ens behöver en GPS. Ok, tar tillbaks det! Vi behöver def. en GPS, som alltid...






Kille H filosoferar och vill inte visa fejjan ;) Därefter stekte vi korv. Japp du läste rätt. Dessvärre blev det inget bildbevis men vi hade med gasolbrännare och korv, bröd och pastasalld. MUMS!!

Inte undra på att halva badplatsen tömdes på folk. Det var nog flera magar som knorrade efter mat! Och så gott som allt smakar när solen skiner och du lagar mat på stranden...





Lille H sökte spänning och fick upp rejält med fart på gungan. Hej och hå, nu fick småbarnen hålla i solhattarna!! På eftermiddagen kom stora E och M efter de jobbat klart. Sen svärsonen. Därefter mamma, syrran och W. Vi var ett gäng kan man säja :)

Hoppas vi kan lägga oss i solen igen i morgon. Ska bara sko 2 hästa och verka ett föl först. En baggis... eller nåt.











Inga kommentarer: